De Lochemse Berg
  • Home
  • About us
  • Restaurant
  • Sleeping in our Hotel
  • Rooms
  • Book a room
  • Impression
  • Near
  • Contact
  • Home
  • About us
  • Restaurant
  • Sleeping in our Hotel
  • Rooms
  • Book a room
  • Impression
  • Near
  • Contact
nl en

The cuisine of Peter

After having worked with (big) teams in my previous restaurants Tollius and Perron 4/5, I have decided to cook completely on my own at Hotel de Lochemse Berg for you. The dishes I serve are beautifully defined, made with pure ingredients, in which special flavors and combinations stand central. Food which makes me a happy man, that I want to share with you.

Every day, I serve a fix menu. If you have any room left, you can complement the dinner with a selection of (Dutch) cheeses or a dessert.

Menu van 20 oktober 2018
Een glas vermouth

Silvio carta, vermouth uit sardinie met tonic en limoen

6,00
Privé hotel voor twee of vier personen

We gaan weer een nieuwe verhuurperiode in, en de agenda staat open tot 1 april voor jullie reserveringen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Wel heeft deze periode een uitdaging: van maandag tot en met vrijdag zijn er mensen op het dak bezig om de platte daken te vervangen.

Als je het hotel huurt als vakantiewoning, dan maak je gebruik van de begane grond en de eerste etage. De attractie mannen zijn bezig op het dak op de tweede etage. In principe hebben jullie hier dus niet veel last van. Ook komen ze niet in het pand en doen ze alles buitenom.

Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben jullie weinig tot geen entertainment van deze mannen.

Het hotel is te huur met een contract van bepaalde tijd voor één of twee dagen. 
Dit contract is inclusief gas, water, elektriciteit, opstalverzekering, 5-gangen diner, ontbijt, openhaardhout, kaarsen en geselecteerde dranken.

De huurkosten voor twee personen zijn 385 euro voor de eerste nacht en 300 euro voor de tweede nacht. Voor vier personen zijn de kosten 740 euro voor de eerste nacht en 600 euro voor de tweede nacht.
De kleine lettertjes
- Aankomst vanaf 15.00 uur, dan geven wij een rondleiding en leggen alles uit. We komen pas weer terug als jullie weggaan. Uitchecken voor 11.00 uur.
- Jullie doen alles zelf, wel staat het diner en ontbijt zo klaar dat het makkelijk te bereiden is.
- Daarnaast dekken jullie zelf de tafel, ruimen zelf op, schenken zelf drank in en wassen zelf af.
- Bij ons arrangement staan onze mooiste kamers voor jullie klaar en ook de begane grond kunnen jullie in zijn geheel gebruiken!
- Het ontbijt, diner en selectie dranken staan voor jullie klaar. 
- Als jullie liever niet zelf willen afwassen, dan kunnen wij daar iemand voor inhuren. Dit kost 50 euro per dag.
- Blijven jullie twee dagen? Dan komt Peter op dag 2 in de ochtend het diner en ontbijt klaarzetten.
- Honden zijn welkom. Hier rekenen wij 12,50 euro per dag, per hond voor. Wel graag van tevoren even doorgeven.
- In deze verhuurperiode zijn er van maandag tot en met vrijdag mannen bezig op het dak.

One-man kitchen

As I am cooking alone, there are a couple of things to pay attention to. The number of people I can take care of is limited. To make sure everything goes well, we will ask you to seat yourself at your table at 19 . Also, I like to take into account any dietary preferences, however, I have to know (a minimum of 24 hours) beforehand.

Sundays are an exception. You are free to sit down at 13 (at your own table) and you are able to enjoy a large lunch. On Sundays the Italian menu is preset and you will, therefore, enjoy a potluck.

I do not only love food and cooking, but I also have a passion for wine. In the wine room, you will be able to find a large variety of wines that will complement your dinner nicely.

During the summer, we will mostly construct the menu out of the fruits and vegetables available from our garden. The menu will be completed with ingredients from our suppliers who are mostly located in the area or are from special places within the Netherlands, or even the world. This is not because I have to, but because I will simply only use the best ingredients available.

If you would like to dine with six or more people, we will construct a set menu for the whole group.

A menu costs 45 euros, which can be complemented with:
(Dutch) cheeses, 12,50 euro
or
Dessert, 10 euros

The food at Hotel de Lochemse Berg is also available for the enjoyment of non-hotel guests. However, making a reservation is a must.

You can contact us or make a reservation by giving us a call (0573-251377) or sending us an email to info@delochemseberg.nl. We are closed on Mondays and Tuesdays.


…a hotel that is actually a Bed & Breakfast….

Book a room Privacy Statement
De Lochemse Berg
info@delochemseberg.nl
0573 251377
Lochemseweg 42
7244 RS, Barchem
Made with ❤ by: POCKETMENU