Vier het leven

Iets te vieren zakelijk of privé.

Dat kan bij ons, we hebben verschillende opties.
Hieronder vertellen we je graag meer over de mogelijkheden, maar wees vooral vrij om jouw voorstel bij ons neer te leggen dan kijken we graag mee naar de invulling hiervan.

Trouwen

Liefde is…
Trouwen op de locatie van je dromen omringd door de prachtige natuur en diegene die je liefhebt. Op die plek verklaar je elkaar eeuwige trouw.

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op een schitterende locatie. Loop in een prachtige jurk de authentieke trap af en zie elkaar voor het eerst. Gevolgd door een ceremonie in de wijngaard, fantastische foto’s bij de appelboomgaard, een culinair en sfeervol diner in het restaurant en de volgende ochtend nog even bijpraten onder het genot van een heerlijk ontbijtje.

Events

Onze bar is geschikt voor allerlei soorten momenten die gevierd mogen worden. Zowel zakelijk als privé. Ontspannen en knus borrelen in een gezellig bar en wij verzorgen alles eromheen.

Het gehele hotel en restaurant voor jullie alleen; ook exclusiviteit is mogelijk bij ons. Een paar dagen weg gezellig met de familie in een groot huis.

Of zakelijk vergaderen en dineren in alle rust en privacy.

Bespreek met ons de wensen en wij kijken naar de mogelijkheden.