10 comfortabele kamers

We beschikken over 10 hotelkamers, elk met hun eigen stijl en unieke elementen. Geen kamer is hetzelfde maar toch hebben ze 1 overeenkomst; comfort, een thuis gevoel en een fijn bed. Sommige kamers hebben alleen een bad en sommige een regendouche. Allemaal hebben ze kunst die speciaal gekozen is voor de ruimte. Kies vooral een kamer uit waar jij in weg kan dromen. Vanaf 14 oktober hebben al onze kamers een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed.

KAMER 1 – Kamer met bad op de begane grond

De hoge ramen, authentieke luiken en hoge plafonds zorgen dat je even teruggaat in de tijd. Je voelt je de koning(in) te rijk als je in bad ligt met onze heerlijke badzeep. Deze kamer heeft geen douche. De kamer heeft veel licht en is een heerlijke ruimte om te dromen en lief te hebben. De kamer komt uit in de hal van de begane grond, houd je van het geroezemoes van een vol hotel dan past deze kamer perfect. Vanaf 14 oktober heeft deze kamer een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed welke niet uit elkaar kunnen. 

KAMER 2&4 – Kamer met douche op de eerste verdieping

De hoge plafonds en een groot raam met uitkijk op onze prachtige tuin. De heerlijke regendouche zorgt ervoor dat jij de dag weer aan kan. Geniet van het uitzicht, ontdek de kunst; hier hangen onze pareltjes. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed welke niet uit elkaar geschoven kan worden.

KAMER 3 – Kamer met bad op eerste etage

De hoge plafonds en de grote ramen zorgen voor een prachtige heerlijke lichte kamer. De authentieke luiken brengen je even terug in de tijd. Aan de muur hangen verschillen­de kunstwerken. Er is in deze kamer geen douche aanwezig, maar wie heeft dat nodig als je tijdens het badderen kan uitkijken op de natuur? De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Vanaf 14 oktober heeft deze kamer een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed welke niet uit elkaar kunnen.  

KAMER 5 – Hoekkamer op eerste etage met balkon

Een heerlijke kamer, alhoewel wij niet kunnen kiezen is het stiekem wel een van onze favorieten. De enige kamer met een eigen balkon, Zie je jezelf al zitten? Open de deur, laat een glas wijn inschenken, je eigen plekje en oh dat uitzicht! De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed welke niet uit elkaar geschoven kan worden.

KAMER 6 – Kamer met suite allures op de eerste etage

Een kamer met het frans balkon en veel ramen aan de achterzijde van het hotel. Overal uitzicht op het groen van de berg zelfs vanuit de badkamer. Als je geluk hebt kan je de reeën voorbij zien lopen vanuit je bed; je wordt een met de natuur. Als dat geen kamer is met suite allures. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed welke niet uit elkaar geschoven kan worden.

KAMER 8 & 9 – Kamer met douche op de tweede etage

Een lichte kamer met een schuin dak, de authentieke ramen geven je een fijn en geborgen gevoel. De heerlijke regendouche zorgt ervoor dat jij de dag weer aan kan. Een goed boek en een heerlijk bed; het wegdromen kan beginnen.
De tweede etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Vanaf 14 oktober heeft deze kamer een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed welke niet uit elkaar kunnen.  

KAMER 10 – Kamer met douche extra ruim

Een heerlijke ruime kamer, met een schuin dak en moderne badkamer. Er is een zitje met een bank en een luie stoel. Lekker wat extra ruimte om lief te hebben. Uitzicht op de Engelse tuin aan de voorkant en het bos aan de zijkant. Pak je verrekijker er maar bij en spot de mooiste vogels en wild. De tweede etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Vanaf 14 oktober heeft deze kamer een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed welke niet uit elkaar kunnen. 

KAMER 19 – Familiekamer

Je opent 's morgen de deur en neemt plaatst op je eigen terrasje en de vogels zingen je goedemorgen. Ook beschik je hier over je eigen openhaard, heerlijk knus voor in de wintermaanden. De kamer heeft 2 tweepersoonsbedden waarbij er eentje in de aparte slaapkamer staat en een in het woon/slaap kamer. Deze kamer is geschikt voor 4 volwassenen of voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kamer heeft een ruime inloop douche en wat extra ruimte om te kunnen zitten en een spelletje te spelen. Vanaf 14 oktober heeft deze kamer een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed welke niet uit elkaar kunnen.