10 comfortabele kamers

We beschikken over 10 hotelkamers, elk met hun eigen stijl en unieke elementen. Geen kamer is hetzelfde maar toch hebben ze 1 overeenkomst; comfort, een thuis gevoel en een fijn bed. Sommige kamers hebben alleen een bad en sommige een regendouche. Allemaal hebben ze kunst die speciaal gekozen is voor de ruimte. Kies vooral een kamer uit waar jij in weg kan dromen. Al onze kamers een heerlijk tweepersoonsbed inclusief tweepersoonsdekbed.

2 daags culinair arrangement

Geniet in een ontspannend huiselijke sfeer van een culinair arrangement. Kijk voor de prijzen en beschikbaarheid door op de ‘boek hier’ knop te drukken.

2 daags culinair arrangement (per 2 personen)
* 1 overnachting incl ontbijt geserveerd aan tafel
* 6 gangen diner
* Glas bubbels als apertief
* Bentobox amuse om het diner mee te starten
* Tafelwater
* Koffie/thee met chocolaatjes

3 daags arrangement

Geniet in een ontspannend huiselijke sfeer van een culinair arrangement. Kijk voor de prijzen en beschikbaarheid door op de ‘boek hier’ knop te drukken.

3 daags arrangement (per 2 personen)
* 2 overnachtingen incl ontbijt geserveerd aan tafel
* 2 avonden een 4 gangen diner
* 2 avonden bentobox amuse om het diner mee te starten
* Tafelwater
* Koffie/thee met chocolaatjes

Wild arrangement

Geniet van 14 oktober 2024 tot 27 januari 2025 van het wild seizoen.
De pure smaken van wild bij de Lochemse Berg!
Wij zorgen ervoor dat je kan ontspannen, genieten en dat knusse gevoel van dit gezellige seizoen zal ervaren. Loop vanuit het hotel zo het bos in en geniet van alle kleuren en geuren. Wellicht zie je nog wel een reetje voorbijkomen.

2 daags wild arrangement

  • 1 overnachting inclusief ontbijt geserveerd aan tafel
  • Fles rode 'wild' wijn op de kamer
  • Bento amuse box om het diner mee te starten
  • 4 gangen diner

Prijs €150,- p.p.
Op basis van bezetting voor twee personen.  
Bij aankomst op vrijdag of zaterdag geldt er een toeslag van 15,- p.p.

KAMER 1 of 3 – Kamer met bad

De hoge ramen, authentieke luiken en hoge plafonds zorgen dat je even teruggaat in de tijd. Je voelt je de koning(in) te rijk als je in bad ligt met onze heerlijke badzeep. Deze kamer heeft geen douche. De kamer heeft veel licht en is een heerlijke ruimte om te dromen en lief te hebben.

Kamer 1  komt uit in de hal van de begane grond, houd je van het geroezemoes van een vol hotel dan past deze kamer perfect. Kamer 3 bevindt zich op de eerste verdieping.
Deze kamers hebben een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 2&4 – Kamer met douche op de eerste verdieping

De hoge plafonds en een groot raam met uitkijk op onze prachtige tuin. De heerlijke regendouche zorgt ervoor dat jij de dag weer aan kan. Geniet van het uitzicht, ontdek de kunst; hier hangen onze pareltjes. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 5 – Hoekkamer op eerste etage met balkon

Een heerlijke kamer, alhoewel wij niet kunnen kiezen is het stiekem wel een van onze favorieten. De enige kamer met een eigen balkon, Zie je jezelf al zitten? Open de deur, laat een glas wijn inschenken, je eigen plekje en oh dat uitzicht! De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 6 – Kamer met suite allures op de eerste etage

Een kamer met het frans balkon en veel ramen aan de achterzijde van het hotel. Overal uitzicht op het groen van de berg zelfs vanuit de badkamer. Als je geluk hebt kan je de reeën voorbij zien lopen vanuit je bed; je wordt een met de natuur. Als dat geen kamer is met suite allures. De eerste etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 8 & 9 – Kamer met douche op de tweede etage

Een lichte kamer met een schuin dak, de authentieke ramen geven je een fijn en geborgen gevoel. De heerlijke regendouche zorgt ervoor dat jij de dag weer aan kan. Een goed boek en een heerlijk bed; het wegdromen kan beginnen.
De tweede etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 10 – Kamer met douche extra ruim

Een heerlijke ruime kamer, met een schuin dak en moderne badkamer. Er is een zitje met een bank en een luie stoel. Lekker wat extra ruimte om lief te hebben. Uitzicht op de Engelse tuin aan de voorkant en het bos aan de zijkant. Pak je verrekijker er maar bij en spot de mooiste vogels en wild. De tweede etage is zowel per trap als lift bereikbaar. Deze kamer heeft een heerlijk tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, het bed kan niet uit elkaar geschoven worden.

KAMER 19 – Familiekamer

Je opent 's morgen je ogen en de vogels zingen je goedemorgen. Je beschikt hier over je eigen openhaard, heerlijk knus voor in de wintermaanden. De kamer heeft 2 tweepersoonsbedden waarbij er eentje in de aparte slaapkamer staat en een in het woon/slaap kamer. Deze kamer is geschikt voor 4 volwassenen of voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kamer heeft een ruime inloop douche en wat extra ruimte om te kunnen zitten en een spelletje te spelen. Deze kamer heeft een 2 heerlijke tweepersoonsbed met een tweepersoonsdekbedovertrek, de bedden kunnen niet uit elkaar geschoven worden.