Wat te doen in de omgeving: Golfen in Lochem

Wat is er te doen in de omgeving? Ga lekker golfen in Lochem.

De Lochemse Golfclub, de 18 holes zijn verdeeld over een prachtig landschap en is op een unieke manier aangepast aan zijn omgeving.
Wij zijn zelf nog geen golfers, hebben de tijd nog niet gevonden of nog niet voor gemaakt. Maar we horen er goede verhalen over; het is er prachtig, goed verzorgd en gastvrij.
Dat klinkt wat ons betreft als een goede besteding van de dag. De totale lengte voor de heren is 6.001 meter en voor de dames 5.231 meter. Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken uw rondje golf op de Lochemse Golfclub tot een mooie en ware uitdaging. Wel van te voren even de baan reserveren, het is zonde als er geen plek voor je beschikbaar is. Ons grasveld is niet echt geschikt voor een balletje slaan.

Het klinkt misschien als een droomweekend; maar kan echt waarheid worden. Je boekt bij ons heerlijk een kamer, zet je spullen neer neemt een kopje koffie en rijd een leuk binnendoor weggetje richting de Lochemse golfclub. Daar wordt je ontvangen en kan je helemaal een slag in de rondte slaan. Na een dag lekker actief op de baan is het heerlijk ’thuis’ komen bij ons. Geniet avonds lekker in ons restaurant met een goed glas wijn en kijk terug op een geslaagde dag.